Rådgivning

Genom att hindra smuts från att komma in i en byggnad kommer graden av smuts och fukt samt dammtäckningsgraden att minska och det blir därmed möjligt att minska driftskostnaderna för fastigheten eller att öka effektiviteten.

Vad vi gör

Vi kan med våra unika verktyg göra bedömningar av städkostnaderna i samband med före- och eftersituationer. Under de statusmöten som vi har med våra kunder under hyresperioden går vi igenom kundens upplevelse i förhållande till de förväntningar som de hade då beslutet fattades. I dessa möten går vi igenom kundernas åtgärder för att säkerställa att de får ut miljö, hälsa eller ekonomiska vinster samt vilka resultat dessa har gett. Åtgärderna ska skapa värde åt kunden under lång tid. Våra kunder upplever att detta ger stora ekonomiska besparingar. I de flesta fall ökar den upplevda kvaliteten på städningen efter installationen av N3zones, trots att man kunnat minska den totala städkostnaden.

  Få erbjudande!

  Fyll i formuläret och vi kommer omgående att kontakta dig.

  N3 har utvecklat och äger varumärkena N3zones och N3smart. Som marknadsledande med över 25 års erfarenhet och mer än 29000 unika entréinstallationer gör vi det vi kan bäst: Stoppa så mycket smuts och vatten som möjligt.

  Personuppgiftspolicy

  Villkor

  Telefon: +47 02131 kundservice@n3.se