Skolor

N3zones är ett fastmonterat mattsystem, vilket innebär skräddarsydda lösningar. Systemet stoppar, kontrollerar och avlägsnar smuts samt vatten redan vid entrén, vilket annars kommer in i fastigheten. N3zones består av olika element, men verkar kunden som enda komplett och som håller vad den lovar.

Vad vi gör

När vi träffar kunden och ser dess behov startar processen för att ge kunden den bästa lösningen för hennes eller hans byggnad. Syftet är att lösa problemen med fukt och smuts som dras in och skapar dåligt inomhusklimat och vantrivsel. Genom att installera N3zones upplever kunderna att vi löser deras utmaningar. Dessutom märks det stor skillnad när det gäller dammtäckningsgrad och dammnivå. N3zones bidrar också till bättre städekonomi och högre kvalitet på städningen.

Som marknadsledare med över 25 års erfarenhet och över 29 000 installationer gör vi det som vi kan bästa: att stoppa så mycket fukt och smuts som möjligt. Kombinerat med våra erfarenheter, kompetenser och tillvägagångssätt kan vi erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för deras byggnader.

N3 erhåller stämpeln ”Vi samarbetar med Astma- och Allergiförbundet” för sina innovativa system N3zones & N3smart.

 

Få erbjudande

Referenser

Vistaholms Föräldrakooperativ

”I januari 2015 installerades N3zones på skolan. Syftet med installationen var att stoppa allt smuts och vatten från att komma in i lokalerna genom entrén. Det har blivit mycket renare på skolan sedan installationen och det går snabbare att städa. Vi har också märkt att det blivit betydligt tystare och föräldrarna har noterat att barnens strumpor inte blir lika blöta samt smutsiga längre. Vi kan verkligen rekommendera n3zones!”

Margareta Lilja, 
Rektor


Kyrkskolan

I maj 2015 installerades N3zones i skolans 8 ingångar. Syftet med installationen var främst att stoppa allt smuts och vatten från att komma in i lokalerna genom entréerna. Sedan installationen har det blivit mycket renare inomhus och ljudnivån har kraftigt reducerats. Miljön har också påtagligt blivit mycket trevligare, så pass att en av våra elever frågade om de kunde få ha disco i en av entréerna.

Vi är väldigt stolta över våra fina entrézoner från N3!

Cecilia Petterson-Höjer
Administratör och initiativtagare, Kyrkskolan

Sätraskolan

Vi har installerat N3zones i våra entréer och är jättenöjda! Vi har även installerat systemet i bl.a. ett före detta skåp- och kapprum som nu istället har blivit ett mycket lugnare och trivsammare klassrum eftersom bullernivån har gått ner avsevärt. Det har blivit en värdefull skillnad för skolan och alla är glada över den positiva förbättringen i våra lokaler. Vi har också insett fördelarna med att N3zones inte bara stoppar smuts och vatten i våra entréer utan att vi dessutom har fått en både renare och bättre inomhusmiljö totalt sett för alla som vistas här.

Margareta Forsman
Rektor

Anker

  Få erbjudande!

  Fyll i formuläret och vi kommer omgående att kontakta dig.

  N3 har utvecklat och äger varumärkena N3zones och N3smart. Som marknadsledande med över 25 års erfarenhet och mer än 29000 unika entréinstallationer gör vi det vi kan bäst: Stoppa så mycket smuts och vatten som möjligt.

  Personuppgiftspolicy

  Villkor

  Telefon: +47 02131 kundservice@n3.se