Förskolor

N3zones är ett fastmonterat mattsystem, vilket innebär skräddarsydda lösningar. Systemet stoppar, kontrollerar och avlägsnar smuts samt vatten redan vid entrén, vilket annars kommer in i fastigheten. N3zones består av olika element, men upplevs av kunden som ett enda komplett system och som håller vad det lovar.

Vad vi gör

När vi träffar kunden och ser dess behov startar processen för att ge kunden den bästa lösningen för hennes eller hans byggnad. Syftet är att lösa problemen med fukt och smuts som dras in och skapar dåligt inomhusklimat och vantrivsel. Genom att installera N3zones upplever kunderna att vi löser deras utmaningar. Dessutom märks det stor skillnad när det gäller dammtäckningsgrad och dammnivå. N3zones bidrar också till bättre städekonomi och högre kvalitet på städningen.

Som marknadsledare med över 25 års erfarenhet och över 29 000 installationer gör vi det som vi kan bästa: att stoppa så mycket fukt och smuts som möjligt. Kombinerat med våra erfarenheter, kompetenser och tillvägagångssätt kan vi erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för deras byggnader.

N3 erhåller stämpeln ”Vi samarbetar med Astma- och Allergiförbundet” för sina innovativa system N3zones & N3smart.

Få erbjudande

Referenser

Värmdöviks Förskola

”Vi är mycket nöjda med resultaten men ser även flera pedagogiska vinster med N3zones då vi på Värmdöviks förskola vill erbjuda barnen ett lustfyllt lärande i en inbjudande miljö. Detta har blivit mycket lättare nu då barn och vårdnadshavare kan gå till sin hylla utan att behöva stanna och trängas vid skogränser som tidigare.”

Lotta Österman Eriksson
Förskolechef

Förskolan Strandpärlan

Reaktionerna från både personal och föräldrar har varit mycket positiva då ljudnivån har gått ner samt att det har blivit väldigt trevligt i lokalerna. Kapprummen används nu även som lekområden vilket man inte gjorde före installationen. Både Tyresö Kommun och ledningen på förskolan har nu också sett fördelarna med hur bra N3zones systemet stoppar smuts samt vatten från att komma in i fastigheten via entréerna.

Ösbydalens Förskola

Vi installerade N3zones i våra entréer inför den mest smutsiga och slaskiga perioden d.v.s. oktober-november 2015. Där slask, väta och grus förut fastnade på alla strumpor och kläder finns nu en matta som fixar det mesta och våra förhoppningar om en renare innemiljö blev besannade med råge.

Vi har fått trivsammare hallar och mindre grus och smuts inne i lokalerna. Vi har också sänkt vår bullernivå och barnen använder hallen idag som en ny lekyta. Vi är som ni förstår supernöjda och kan rekommendera N3zones till alla!

Anna Bjers Giles
Förskolechef

  Få erbjudande!

  Fyll i formuläret och vi kommer omgående att kontakta dig.

  N3 har utvecklat och äger varumärkena N3zones och N3smart. Som marknadsledande med över 25 års erfarenhet och mer än 29000 unika entréinstallationer gör vi det vi kan bäst: Stoppa så mycket smuts och vatten som möjligt.

  Personuppgiftspolicy

  Villkor

  Telefon: +47 02131 kundservice@n3.se