Hotell

N3zones är ett fastmonterat mattsystem, vilket innebär skräddarsydda lösningar. Systemet stoppar, kontrollerar och avlägsnar smuts samt vatten redan vid entrén, vilket annars kommer in i fastigheten. N3zones består av olika element, men verkar kunden som enda komplett och som håller vad den lovar.

Vad vi gör

När vi träffar kunden och ser dess behov startar processen för att ge kunden den bästa lösningen för hennes eller hans byggnad. Syftet är att lösa problemen med fukt och smuts som dras in och skapar dåligt inomhusklimat och vantrivsel. Genom att installera N3zones upplever kunderna att vi löser deras utmaningar. Dessutom märks det stor skillnad när det gäller dammtäckningsgrad och dammnivå. N3zones bidrar också till bättre städekonomi och högre kvalitet på städningen.

Som marknadsledare med över 25 års erfarenhet och över 29 000 installationer gör vi det som vi kan bästa: att stoppa så mycket fukt och smuts som möjligt. Kombinerat med våra erfarenheter, kompetenser och tillvägagångssätt kan vi erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för deras byggnader.

N3 erhåller stämpeln ”Vi samarbetar med Astma- och Allergiförbundet” för sina innovativa system N3zones & N3smart.

  Få erbjudande!

  Fyll i formuläret och vi kommer omgående att kontakta dig.

  N3 har utvecklat och äger varumärkena N3zones och N3smart. Som marknadsledande med över 25 års erfarenhet och mer än 29000 unika entréinstallationer gör vi det vi kan bäst: Stoppa så mycket smuts och vatten som möjligt.

  Personuppgiftspolicy

  Villkor

  Telefon: +47 02131 kundservice@n3.se