Vi gör det enklare och byter namn till N3!

Namnbytet är en naturlig del av en utveckling där vi önskar att förenkla och förbättra oss för våra kunder. Vi önskar att vara igenkännbara och framtidsinriktade, samtidigt som företagsnamnet ska kunna fungera över landsgränser.

Företaget kommer att ändra sitt namn, men inte dess innehåll. Vi stärker vår organisation, vår produktportfölj, vårt kundfokus och servicenivå. Vi som företag har samma grundläggande värderingar, vi är samma människor och har den samma kompetensen.

N3 kommer att producera, ge råd, sälja, installera och tillhandahålla kundtjänst för varumärkena Renholdssoner i Norge och N3zones i Norden samt vårt IoT Ecosystem N3smart.

Vårt varumärke Renholdssoner behåller sitt namn. Där ska vi fortsätta att demonstrera den kvalitet och kompetens som byggts upp under de senaste 25 åren. Det är en tjänst vi är stolta över och där ska vi fortsätta att uppfylla våra kunders behov och skapa värde.

Namnbytet medför inga ändringar för dig som kund.

För frågor om namnbyte, vänligen kontakta:

 

 

Dag Hognerud
Koncernchef

E-post: dh@n3zg.no

Telefon +47 98 28 61 51

 

Torgeir Mork
Försäljningschef

E-post: tm@n3zg.no

Telefon +47 90 14 63 40

N3 har utvecklat och äger varumärkena N3zones och N3smart. Som marknadsledande med över 25 års erfarenhet och mer än 29000 unika entréinstallationer gör vi det vi kan bäst: Stoppa så mycket smuts och vatten som möjligt.

Personuppgiftspolicy

Telefon: +47 02131 kundservice@n3.se